87 reviews
 1. 8.8

  Allereerst de vriendelijke ontvangst en het geven van goede tips en adviezen . En de hele mooie huisjes met veel luxe

  November 2019 -  stayed in 4-person chalet, two bedrooms

 2. 8.9

  Leuk en aktief Recreatie team voor de kinderen. Comfortabel huisje.

  October 2019 -  stayed in Dune villa

 3. 8.6

  Ontzettend mooi en schoon park. Super huisje (notaris woning 8 pers.) Mooie ligging zo aan het water. Vriendelijk personeel. Echt een park om naar terug te gaan.

  October 2019 -  stayed in Notary home (without TV): 8 people

 4. 8.2

  Mooi huisje in een prachtige (en rustige) omgeving!

  September 2019 -  stayed in Notary House 6 persons

 5. 8.5

  Mooi park en huisje en groenvoorziening netjes bij gehouden. Heel vriendelijke en persoonlijke ontvangst. Zeker iets om volgende keer weer terug te komen.

  September 2019 -  stayed in 6-person chalet, three bedrooms

 6. 9.2

  Prachtig rustig park en goede uitvalbasis voor vele fietstochten.

  September 2019 -  stayed in Notary House 6 persons

 7. 9.8

  Keurig verzorgd park.p Huisje was heel schoon, praktisch en gezellig ingericht. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. De rust, ruimte en de natuur is er zo bijzonder. Het was echt genieten! Dit is voor herhaling vatbaar.

  September 2019 -  stayed in Accommodation for 6 people (without TV), 3 bedrooms

 8. 8.3

  Wij hebben heerlijk genoten van de nette, schone en complete accommodatie en het verzorgde, rustige park in een prachtige omgeving. De medewerkers zijn allemaal erg vriendelijk en staan voor je klaar. De sfeer op het park is gemoedelijk en animatie is leuk voor de kinderen. Vooral het voetbaltoernooi en het kampvuur zijn hoogtepunten.

  August 2019 -  stayed in Lodge: 6 persons, 3 bedrooms

 9. 9.1

  Wij hebben hier met onze 4 kinderen van 0 t/m 11 jaar echt een heerlijke vakantie gehad. Een super schoon vakantie huis is voor mij heel belangrijk. en dat was het! Voor de kinderen een heel leuk animatie programma maar ook een geweldig team. De beheerders gaan er dan ook helemaal voor. Dat is echt voelbaar. Er heerst echt een gezellige sfeer. Dan nog het veluwe meer zo dichtbij. Ook hele mooie fietsroutes en leuke stadjes.

  August 2019 -  stayed in Accommodation for 6 people (without TV), 3 bedrooms

 10. 8.7

  Heerlijk verblijf van een midweek gehad in een aangepaste bungalow MiVa chalet, Met 3 personen. Alles is mooi op een nieuw park met mooie Zonsondergang van de Veluwemeer Alles goed aangepast en fijn een hoog laag bed met goede matras top ! Gemak op het park van broodjes service en snackbar En Nunspeet is 3 km rijden Veel te doen in de buurt van de Veluwe We komen zeker terug 👏👏

  August 2019 -  stayed in MiVa / Care Chalet: 4/6- persons, 2 bedrooms