80 reviews
 1. 8.8

  Het begon met het telefonisch informeren en boeken, we werden heel vriendelijk te woord gestaan. De chalets rond de vijver hebben een mooie ligging, tuintjes allemaal goed bijgehouden wat toch een goede uitstraling geeft. Ze liggen rustig en je kunt genieten van het klateren van de sproeier in de vijver. Deze was totaal niet storend. Rest van het park ligt er netjes bij !!! Het chalet zelf had alles wat je nodig hebt. Voldoende ruimte. Het is wat ons betreft echt een aanrader om hier een chalet te boeken, al helemaal rond de vijver. Dat er een zondagrust is op het park is alleen maar goed, er zijn genoeg mensen die willen genieten van de stilte, dat kan op dit park ruim voldoende. Voor ons alleen maar een aanrader !!

  May 2020 -  stayed in 6-person chalet deluxe, three bedrooms.

 2. 8.5

  rust, netheid, fietsroutes

  May 2020 -  stayed in Water villa: six people, three bedrooms

 3. 9

  Heerlijk van de rust genoten Schoon park en vriendelijk personeel

  May 2020 -  stayed in 6-person chalet, three bedrooms

 4. 10

  Wij hadden het 50+ arrangement geboekt en dat is ons erg goed bevallen. De fietsen stonden gereed bij ons huisje . Het is een mooi ,rustig en schoon park. Prachtige visvijver waar het heel erg goed vissen is. De eendjes kwamen ‘s morgensvroeg ons begroeten aan de deur van ons huisje en natuurlijk om wat brood te krijgen! Vriendelijk beheerders en personeel. Wat hebben wij een geweldige week gehad en hebben meteen weer geboekt voor eind van het jaar. Bedankt voor jullie gastvrijheid. Groetjes Peter en Marij uit Venray

  May 2020 -  stayed in 6-person chalet, three bedrooms

 5. 8.8

  Door seizoen was het rustig. Park was goed onderhouden. Communicatie met personeel prettig. Met hond naar het strandje was leuk en fijn dat die mogelijkheid er dit seizoen was.

  January 2020 -  stayed in 4-person chalet, two bedrooms

 6. 8.2

  Geef eigenlijk nooit meer dan een 8, doch voor de schoonmaak maak ik een uitzondering.Zelden of nooit zo netjes, pluim.

  January 2020 -  stayed in 6-person chalet, three bedrooms

 7. 9.6

  Een hele mooie plek met vrindelijk personeel, niks is te veel er aardig naar de kinderen, heel mooie nieuwe verblijven..heel schoon en erg verzorg.

  November 2019 -  stayed in 6-person chalet, three bedrooms

 8. 8.8

  Allereerst de vriendelijke ontvangst en het geven van goede tips en adviezen . En de hele mooie huisjes met veel luxe

  November 2019 -  stayed in 4-person chalet, two bedrooms

 9. 8.9

  Leuk en aktief Recreatie team voor de kinderen. Comfortabel huisje.

  October 2019 -  stayed in Dune villa

 10. 8.6

  Ontzettend mooi en schoon park. Super huisje (notaris woning 8 pers.) Mooie ligging zo aan het water. Vriendelijk personeel. Echt een park om naar terug te gaan.

  October 2019 -  stayed in Notary home (without TV): 8 people