Reviews by our guests

Below is a selection of great reviews from the past two years.

63 reviews
 1. 8

  Een hele week heb ik door gebracht in vakantie park familiehuis Nunspeet. Het was een hele fijne week en het huisje was helemaal perfect ! Alles was heel schoon en netjes en alles wat je nodig hebt was er . Ook de bedden zijn prima en rondom het huisje was alles heel netjes . Hopelijk ga ik nog eens naar dat prettige park het was echt heel fijn ! En de mensen van de receptie waren erg aardig en behulpzaam ! Het park krijgt van mij een dikke 9 !! Met vr. gr. Ans Wensink.

  September 2022 - Ans W. stayed in 6-person chalet, three bedrooms 

 2. 8.9

  Heerlijk huisje nummer 10 totale privacy. Alle comfort aanwezig en prima bedden. Naast de wasmachine zou een droger ideaal zijn. Mooi verzorgd park met prachtige aanplanting. Mooie omgeving om te fietsen met heerlijke vergezichten. De koeien maken het plaatje compleet. De frietjes waren heel lekker, wel op tijd bestellen. Al met al een fijn vakantiepark.

  September 2022 - Marian d. stayed in Water villa: six people, three bedrooms 

 3. 9.2

  het chalet is ruim, schoon en gezellig ingericht. door de begroeiing is het erg privé en dat vinden wij ook heel fijn. het park is kleinschalig en ligt vlak bij het water dat is ook wat wij zoeken.

  September 2022 - A. B. stayed in 4-person chalet, two bedrooms 

 4. 9.7

  Het is een mooi goed onderhouden park. Het was er heerlijk rustig, wij waren er de tweede week van September. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.

  September 2022 - Yvonne D. stayed in Beach house: 6 persons, 3 bedrooms 

 5. 10

  de omgeving was echt heel mooi. vanuit ons huis was het uitzicht op het veluwemeer. de notariswoning was helemaal af. was erg netjes en van alle gemakken voorzien, op het park was het ook netjes. compliment hiervoor. de fietsroute waren goed. we hebben genoten

  September 2022 - Frankie V. stayed in Notary House 6 persons 

 6. 8.6

  De vriendelijkheid van de receptie en het park is goed onderhouden en mooie huisjes.

  September 2022 - Catharina A. stayed in Water villa: six people, three bedrooms 

 7. 10

  Ik kom hier nu voor de vierde keer en dat zal niet de laatste zijn hoop ik. Het Park is super netjes, schoon en prachtige ligging, en wat een rust. Ben hier nu in 3 verschillende seizoenen geweest, het blijft super. Heb je een klacht of is er wat stuk, er word die zelfde dag nog naar gekeken. Onze buren zitten er nu voor de eerste keer en zijn ook erg te spreken over alles. Heb al 3x verschillende vriendinnen daar gehad en kennissen, ze vinden het allemaal geweldig. Top, ga zo door.

  September 2022 - F. R. stayed in Accommodation for 6 people (without TV), 3 bedrooms 

 8. 9.3

  Wij genieten hier ieder jaar weer Niet alleen de chalets en de welnes huisjes zijn geweldig Het hele park is goed verzorgd met mooie verschillende accommodaties Vlak aan het Veluwemeer met prive strand Aan de binnen vijver kun je heerlijk vissen Dus wij vermaken ons prima 👌

  September 2022 - Rob d. stayed in Wellness villa for 6 persons, 3 bedrooms 

 9. 10

  Een relatief kleinschalig vakantiepark. Hierdoor geen "overlopen drukte". Heerlijk. Het park is heel netjes. Het gehuurde chalet was hardstikke schoon (nooit eerder meegemaakt) en voldeed prima. Personeel was zeer vriendelijk. Ons zie je terug hoor!!

  September 2022 - Marcel T. stayed in 6-person chalet, three bedrooms 

 10. 8.4

  Mooi rustig en super schoon netjes park

  September 2022 - C.J. v. stayed in 6-person chalet, three bedrooms 

63 reviews
8.9

Our guests rate this accommodation with an average of 8.9.