92 reviews
 1. 8.5

  De service en het vriendelijke behulpzame personeel. Mooie testomgeving.

  June 2019 -  stayed in 6-person chalet, three bedrooms

 2. 10

  Ein sehr gut gepflegter und angelegter Ferienpark! Die Notarhäuser waren sehr gemütlich und gut aufgeteilt! Auch die sehr großen Terrassen waren für unsere Gruppe ideal!

  June 2019 -  stayed in Notary home (without TV): 8 people

 3. 9.7

  Ligging aan het Veluwemeer , faciliteiten in de notariswoning( vaatwasser/wasmachine/microgolf ....) Wij hebben het huisje nr 31 gehuurd, hiervan is de tuin omheind en kunnen de honden vrij lopen in de tuin. Kortom aanrader voor honden liefhebbers! Het familie park is goed gelegen, centrum ligt op enkele min met de auto, verder in de omgeving op 15-20min rijden heb je tal van mogelijkheden om wandelen in bossen of aan het water.(in dronthe heb je bv mogelijkheid om tijdens de zomer op het strand te gaan met de honden.

  June 2019 -  stayed in Notary home (without TV): 8 people

 4. 10

  Vielen Dank für die ruhigen entspannenden Tage. Wir haben uns sehr wohl gefühlt in unserem Charlet. Der Emfang war herzlich und uns wurde bei all unseren Fragen kompetent und sehr freundlich weitergeholfen. Ich kann einen Urlaub bei der Familie Huis wärmstens empfehlen. Deshalb von uns volle 10 Punkte.

  May 2019 -  stayed in 6-person chalet, three bedrooms

 5. 9.9

  De groepsaccomodatie: aparte slaapvertrekken en toch een gezamelijke ruimte met keuken. Rustig park , goed voor de kinderen.

  June 2019 -  stayed in Group accommodation De Driemaster (20 persons)

 6. 8

  Mooie ligging/omgeving van het park. het huisje was schoon en keurig ingericht Vriendelijkheid van de receptie

  May 2019 -  stayed in Lodge: 6 persons, 3 bedrooms

 7. 9.2

  Mooi gerenoveerd huisje met een overkapping👍 Mooie ligging aan een vijver. Rustige omgeving met heerlijke restaurantjes in Nunspeet.

  May 2019 -  stayed in 4-person chalet, two bedrooms

 8. 8

  gezellig park. leuk animatie team. mooi huis. schoonmaak in orde. heel belangrijk dat het park en de huisjes schoon zijn. Bedankt!!

  May 2019 -  stayed in Notary House 8 persons

 9. 9

  Prachtig huisje. Genoten van de luxe keuken en de fijne loungeset buiten. Leuk voetbalveldje voor de kinderen. Erg vriendelijke ontvangst!

  May 2019 -  stayed in Dune villa

 10. 9

  De activiteiten voor en met de kinderen en de rustige omgeving aan het water.

  May 2019 -  stayed in 6-person chalet deluxe, three bedrooms.