Reviews by our guests

Below is a selection of great reviews from the past two years.

64 reviews
 1. 9.3

  Een warm ontvangst. Mooie verzorgde bungalow. Gezellig met oud en nieuw uitgenodigd om glühwein en warme chocolade melk te drinken. Bij aankomst ook een leuk pakketje voor de honden gekregen.

  January 2023 - Patrick v. stayed in 6-person chalet, three bedrooms 

 2. 8.7

  Een comfortabel en ruim chalet met uitzicht over het water. Alles was netjes schoon en in orde.

  January 2023 - Gerrit Jan F. stayed in 4-person chalet, two bedrooms 

 3. 9

  3 aparte huisjes , maar toch samen En een geweldige ruimte tussen 2 van de huisjes ,waar je samen kunt zitten en waar ook nog gekookt kan worden. Het is wel meer "terrasachtig" dus met koude dagen niet echt warm ,dan heb je dus ook je jas nodig

  December 2022 - sifke g. stayed in Group accommodation De Driemaster (20 persons) 

 4. 9.1

  We hebben een heerlijke week gehad in een prachtig huis. Alles ziet er heel netjes en verzorgd uit op het park. Vooral onze jongste dochter heeft ook erg genoten van alle activiteiten. En het was prachtig weer, we hebben heerlijk gefietst en gewandeld in de bossen. Kortom het was een super vakantie!! Bedankt!!

  October 2022 - Lodewijk N. stayed in Notary home (without TV): 8 people 

 5. 9.7

  In een luxe huis vakantie genoten met de kleinkinderen en dochter Heel fijn geweest en prachtig weer erbij Samen met mijn zoon en zijn gezin van huisje nr 9

  October 2022 - Anja R. stayed in Water villa: six people, three bedrooms 

 6. 9.6

  Ideaal voor kinderen. De ligging van de huisjes naast elkaar. Heel fijn voor meerdere families. Heerlijk lichte woonkamer Prachtig terras. Alle faciliteiten voorhanden Gewoon tophuis je.

  October 2022 - Dick R. stayed in Lodge: 6 persons, 3 bedrooms 

 7. 8.9

  Bijzonder mooi gelegen park. Ik genoot van de complete, sfeervolle inrichting van het chalet; opvallend vonden we dat er zoveel keukengerei aanwezig was en zélfs een koffieschep. De gastvrouw vonden we bijzonder hartelijk. Kortom, een park om zo lang mogelijk te verblijven!

  October 2022 - A.C. H. stayed in 6-person chalet, three bedrooms 

 8. 8

  Rust, geen vliegtuig geluiden. Privacy in de tuin. Het park heel mooi onderhouden . Genoten van de konijntjes in de tuin.

  September 2022 - Ria v. stayed in Notary House 8 persons 

 9. 9.6

  Es war von Anfang bis Ende ein toller Aufenthalt

  October 2022 - Katja W. stayed in Dune villa 

 10. 10

  Das Personal war sehr nett Die Zimmer waren sauber und ordentlich Die Terasse war groß man konnte direkt von der Terasse aus Angeln Die Küche war auch sehr schön mit reichlich Geschirr Es gab einen Fernseher Eine Spülmaschine war auch mit drin Das Badezimmer war auch sehr sauber und schön Wir haben Ü50 gebucht dazu bekamen wir noch 2 Fahrräder

  October 2022 - Johann I. stayed in 6-person chalet, three bedrooms 

64 reviews
9

Our guests rate this accommodation with an average of 9.